Get Adobe Flash player

Vinterferie/Påskeferie

Ski og snowboard på Norefjell. På dagtid oppholder vi oss i bakkene på Norefjell skisenter. Topp skianlegg med vanskelighetsgrader for alle ferdighetsnivåer. Aktiv og ung står for skikort hele uken og utstyr for deltagerne. Lederne har lang erfaring med snowboard og gir deltagerne en introduksjon i snowboard og skikjøring. Både for nybegynnere og viderekommende. Ledere tar med viderekommende på off-pist kjøring. På kveldstid har vi masse inne og uteaktiviteter som aking, hopping, snøhulebygging, mørkegjemsel, snøballkrig, bål, og masse mer. Inne spiller vi ulike brettspill og kort, baker, ser film og mye mer.

Vi står for :

– Transporten fra Oslo Plaza til/fra Norefjell.
– Kost og losji.
– Heiskort til alle deltagere hele vinteren på Norfjell skisenter.
– Ski – eller snowboard utstyr til alle deltagere.
– Aktivitetsutstyr til alle deltagere.

 

Sommerferie

Sted: Krøderen og Sommerland i Bø.

Aktiviteter: Båt, wakeboard, vannski, tube, kneeboard, paintball, bading, trampoline, grilling, tur til Sommerland i Bø og mange andre sommeraktiviteter.

Vi reiser fra Oslo plaza på mandag og kommer tilbake på fredag. Uka vil inneholde en rekke spennende aktiviteter som er typisk for sommeren. Hovedfokuset vil være vannsport og aktiviteter i det fine området rundt Krøderen. Det blir også en tur til Sommerland i Bø på torsdagen. Vi kommer til å ha base på et av husene vi har i området som ligger rett ved vannet. Mye av tiden vil forregå i båt på Krøderen og alle vil få en innføring i båtliv og båtvett. Dette er en uke du ikke vil gå glipp av!